2012-02-01 Håkon

Det var kun Jørgen og mig (Emil) der var klar på en tur på Håkon denne frostklare vinterdag. Alle andre havde mere eller mindre gode undskyldninger for hvorfor de ikke ville med. Blandt andet kan nævnes eftersøgning af forsvundet flyver i en sø, flytning, ny dragt, kold vand og brækket ben...

Grundet fest aftenen inden havde jeg overtalt Jørgen til afgang så sent som kl. 10 fra klubben.

I Mariager var der is i havnen dog ikke noget der umulig gjorde vores planer så kort efter ankomst stak vi ud over det flade vand på fjorden.

Så skal vi bare finde bøjen

Der var stadig bøje på vraget så vi slap for at smide anker. Vraget ligger 70 meter fra land i en vig uden strøm eller skibstrafik så vi blev enige om at hoppe i vandet på samme tid.

På bunden var sigten god om end der var lidt mørkt. Jørgen tog turen under dæk ud i stævnen og jeg ind i styrehuset og videre ned i mandskabsrummet hvor der stadig er bænke.

Jørgen kigger ind

Mandskabsrummet

Nye beboer i mandskabsrummet

Godt ude igen var det tid til at støvsuge rejer med Jeppes støvsuger. Det kunne godt lade sig gøre men ikke så effektivt som forventet. Faktisk var det nemmere at tage dem med det lille net jeg også havde taget med. I overfladen igen efter en lille time hvor efter der ikke var andet for end at sejle den lille tur tilbage i havn.

  

I havnen blev grillen fundet frem så den kunne stå og varme mens vi fik klædt om og pakket.

Så er Pølserne snart varme!

Og allerede tilbage i klubben før kl. 15 at resten af dagen så skulle bruges på at pille rejer var en anden sag...

Der venter en del arbejde!

Tak for en god tur

Hilsen Emil

Comments

Jørgen's picture

Selv tak :)

rigtig god alternativ til stranddyk i denne kølige periode