2014-08-08 Havfragt, Wotan og Søren Sandholm

Der var dømt heldags tur fra Grenå med et par vrag nede mod sjællandsodde som mål. Vandet var fladt så sejlturen var ingen sag. Første dyk var på vraget Havfragt. På positionen var der ingen strøm i overfladen. Jeg (Emil) kom i for at binde på hvilket hurtigt var klaret. Sigten på bunden var okay desværre var der en del strøm så nogen steder skulle finderne bruges en del. Vraget ligger på siden hvilket gør det lidt svært at regne ud hvad der er hvad desuden er alle detaljerne lidt svære at komme ind til uden at lave penetrerings dykning.   

Taskekrabbe

Buskhovde kikker frem

Nøgensnegl

 

Jørgen og Daniel kom i da jeg var kommet op. De var tilbage i overfladen noget før planlagt og var ikke særlig imponeret over værgen sigt, strøm eller vraget som helhed.

Her efter blev der det diskuteret lidt hvad vi skulle dykke som det næste. Wotan lå lige i nærheden og er et rigtigt fedt vrag men vi frygtet for at der også skulle være strøm og dårlig sigt der. Det skulle dog prøves.

Rækkefølgen blev den samme. Sigten her var fin man kunne næsten se fra ræling til ræling så orienteringen var nem og strømmen var også til at have med at gøre. Så det var vi alle enige om havde været et rigtig fedt dyk!

Godt man ikke skulle arbejde i dag!

Så gik det hjem over igen men på vejen slog vi lige et smut forbi vraget Søren Sandholm. Det blev et hurtigt dyk dels fordi vi ikke havde så meget gas tilbage og dels for der ikke var ret meget tilbage af vraget. Men sigten var fantastisk god og vi var alle enige om at det var rigtig fint lige at få den med også. Vraget i sig selv er nok ikke flere besøg vær men er man til fisk er det helt bestemt et fint sted og det er det vist andre der godt ved for der var godt nok mange pirke!

Tak for en lang men god dag på Kattegat!

Hilsen Emil