2014-08-27 Lillebælt

Vejret var godt, og strømtabellen sagde ok for Lillebælt denne onsdag eftermiddag. Vi mødtes Jørgen, Søren, Dorthe og undertegnede ved Søbadet. Jeg var lidt spændt på at se om der virkelig var lodrette vægge i Dansk farvand, ud over den 2 meter høje skrænt ved Sangstrup.Vi kom i vandet, og sigten så umiddelbart lovende ud.

Og jo dæleme, der er endda flere lodrette vægge. Da vi nåede ned på 20 meter, havde vi aftalt at gå mod syd på samme dybde. Jørgen blev dog ret hurtigt væk, han var fortsat lige ud. Efter 40 min var vi tilbage på 6 meter igen, og det havde været et fint dyk. Jeg besluttede mig for at der lige skulle øves udstyr af/på. Sættet kom af, og så flød jeg ellers opad. Fik trukket mig ned igen, forsøgte at få sættet på igen. Det gik helt i hat og briller, men på kom det dog. At diverse slanger ikke længere kunne nå de rigtige steder hen, er vel bare en detalje. Nå, det må øves igen ved lejlighed.

Oppe igen, og grillen blev tændt. Hyggelig tur, på trods af sand på udstyr, og manglende rust på dragten. Fik jeg sagt - Jørgen dukkede op igen efter en times tid, med ny personlig dybderekord.

Ricky