2014-10-14 Søbadet Lillebælt

Der var varslet ingen strøm i Lillebælt hele dagen. Der var en ny dragt som skulle prøves. Og det var ved at være for længe siden håret havde fået saltvand. Og makkeren ville helst ikke dykke alene. Og sikkert også noget mere ...

Så selvom det havde været en hård dag på jobbet og der er langt til Lillebælt var der ikke andet for end at sadle dykker-datsun og komme af sted. Makkeren var som aftalt ved Søbadet kl. 15.30 og så var det bare at få rigget op.

Der var ingen strøm, sigten var fornuftig og en lille rundtur ude på et par af tyve meter brugte vi resten af dykket på at udforske skrænten. Her var det mest interessante at se en ulk som så sit snit til at udnytte lyset fra lygten til at kaste sig frådende over en lille kutling. Det gik så vildt for sig at der også røg en mulslingeskal med ind i gabet, men den blev behændigt spyttet ud igen. Kutlingen derimod var pist væk og ulken så svært tilfreds ud med det.

Efter en god time gik vi op og fik klædt om i let regnvejr. Så var der bare den f.... lange tur tilbage til Randers. Og så i regnvejr! Godt der stadig var en smule lunken kaffe på termokanden.

Peter B