2014-12-29 As-24

Anders, Søren, Peter og jeg (Emil) tog til As-24 efter nytårstorsk. Vi havde fået nys om at der var en anden klub der også skulle der ud så afgangstidspunktet blev sat til kl. 7.30 så vi kunne få de største torsk før andre kom der ud. Halvvejs i Grenå kom vi til at køre efter en anden bil med en rib på slæb så vi var jo lidt spændt på om vi skulle hav e vraget for os selv. Det viste sig heldigvis at det var en lystfisker og en fridykker i en huldet våddragt! Godet det ikke var mig… De havde heldigvis et andet vrag som mål.

På slæbestedet var der 10 cm sne og i havnen var der is så det var lidt en udfordring at komme af sted men med et tov lykkes det at få søsat båden alligevel. 

Sne på slæbestedet!

En kælk havde nok også været bedre at køre udstyret på end den sækkevogn vi havde taget med…

Havde man bare haft en kælk til udstyret!

Men til sidst gik det af sted ud over Kattegat med ikke alt for meget gas på motoren for vinden var kold! Søren og Peter dykket først og kunne berette om dejligvarmt vand og ikke specielt god sigt. Peter havde også fisk med op blandt andet en fin lange og selvfølgelig nogle torsk.

Her efter var det Anders og min tur. Vi fik også ”lidt” torsk. Efter en times tid var tiden gået og vi returneret til kulden i overfladen. 

”lidt” torsk!

Godt fyldt båd – torsk i lag!

På overfladen var det begyndt at sne så sigtbarheden var ikke særlig lang så det var godt vi havde GPSen at sejle efter.

Fedt med et rigtigt vragdyk her i den kolde tid! Og tak for en god tur!

Hilsen Emil