2015-01-04 Glatved

Denne årets første søndag skulle bruges på andet end sofaen, og solen var endelig fremme. Mine flasker skulle tømmes i forbindelse med trykprøvning, så hvad er mere naturligt end at tage et rigtig lavvandet stranddyk? Vi sad godt nok længe i den varme bil og overvejede sagen, for det var koldt og blæsende, og sigten så ud til at være dårlig. Men chancen for det perfekte standdyk overvandt dovenskaben, og vi kom i. Der var en del store dønninger, da det havde været stormvejr dagene forinden. Jeg havde nyt kameraudstyr med i vandet, men vi blev tæsket rundt i dønningerne, og sigten var halvdårlig. Så billederne blev desværre derefter. Men vi fik da taget hul på 2015 med ca. en halv times tid i det der mindede mest om en rutsjebane.

 

Der var nu varmere inde i bilen

 

Ricky