2015-02-08 Voltene´s dag og Ampere-vognen

Dagen tur startede egentlig meget godt, med frisk kaffe og udveksling af de sædvanlige løgnhistorier. Vi var Søren og jeg Jeppe, vi villle dog blive assisteret af Esben og nogle fra hans slæng. Efter ankomst og omklædning i Egå, var det nu tid til at forlade havnen. Men der var opstået start vanskeligheder og vi måtte nu ty til hjælp, selvom vi Poseidonér ikke er glade for det. Vi fik lånt en voldsom fin "Ampere-vogn" og igang skød motoren. Dog blev det med lave omdrejninger, da cellerne i batteriet var kollapset og vi sejlede derfor med batterialarm. Sejlturen var selvfølgelig kort, så kort tid efter kom vi i vandet og havde 45 min med 4-5meter sigt.

Herefter skulle vi selvfølgelig forbi den lokale, det var selvfølgelig lige ved middagstid, så der var fyldt op. Men da vi alle 7 dykkere var samlet på parkeringspladsen, opstod der en flugt bordene og sidepladserne var sikret og vi fik alligevel sluttet dykket af med maner.

Tak for en god tur, Jeppe.

Søren afmærker teritoritum