2015-03-10 Bugten igen igen

Weekenden havde budt på rigtig fin sigt i bugten både lørdag og søndag! og det skulle udnyttes så tirsdagens fyraftensdyk blev også med båd fra Egå. Jeg havde overtal de andre til at tage mit udstyr med så jeg bare kunne køre direkte. Jeg mødes derfor med Jørgen der ude hvor efter Jeppe, Søren og Peter kort efter kom trillende. 

Vi kunne ikke alle være i båden men det betyder ikke så meget når der ikke skal sejles så langt så Peter sejlet Jeppe, Jørgen og mig (Emil) ud på positionen hvor efter han hentet Søren og det sidste udstyr. 

Stor alm. søstjerne der er ved at grave efter noget. 

Eremitkrebs med nøgensnegl på.

Marit - hvis man havde været en lille reje

Jeg var i overfladen efter 61 min hvor Jørgen lige var kommet i båden. Her efter fik vi smidt Søren og Peter i vandet og så skulle vi have fundet Jeppe. Det lykkes også men på tros af at han allerede havde været i vandet i godt 90 min ville han godt lige have 30 min mere. Nå vander er jo også blevet 5 grader så hvorfor ikke. Så Jørgen sejlet mig og vores udstyr i land og sejlet så ud for at hente de andre igen hvilket også lykkes.

Tak for en god tur!

Hilsen Emil