2015-06-05 Flad vand i Tannisbugten.

Grundlovsdag havde jeg planlagt at skulle være rammen om en fælles dykkertur med RSK dykkerne, ligesom i 2013. Det kneb dog med tilslutningen til at gentage succesen Trods varslet om sommervejr til vores tur til Gudrun ved Samsø.

Da jeg opdagede at FCOO.dk havde besluttet at vindretningen skulle blive Sydøst på Grundlovsdag og at de endda slet ikke havde tænkt at der skulle være vind i Tannisbugten, lavede jeg en replanlægning af Grundlovsturen.

 Dette måtte da tiltrække aktive dykkere fra begge klubber, da jeg ved at de elsker flad vand ved Faros.

Men sådan skulle det ikke være.

 Vi kunne tiltrække to dykkere i Poseidon og ikke en eneste dykker fra RSK, til denne fantastiske tur som er næsten lige så sjælden som solformørkelser ( i hvert fald hvis vandet skal være nogenlunde flad og vinden gået helt i stå)

Ricki og jeg måtte kigge langt efter  at få rust på dragten og har jagten på tvebak-uret til gode.

Men jeg opgiver ikke og ser frem til at besøge Faros på et senere tidspunkt.

Ruten ligger klar på kortplotteren:

Beretning lavet trods manglende Farsdagsdyk med rust på dragen.

Esben