2015-07-04 Aalborghus

Vejrudsigten så lovende ud til weekenden, så C-4 (Jimmi), Fimse (Henrik) og jeg (Jeppe) besluttede at drage til Aalborghus. Vi var nødsaget til begrænset tilmelding, da kun humberén var til rådighed, så det var ren nostalgi.

Vi mødtes i klubben kl 6.30 og holdte næsten planen med afgang kl 7.00, men grundet Jimmi´s trang til kaffe, måtte vi vente på brygningen, på trods af at det kun blev i hans mave i 2 timer.

Jeg (Jeppe) i kællingesædet, C-4 i midtersædet/børnesædet og Fimse i chaufførsædet.

GPSén blev sat mod Hanstholm, Humøret var højt og 2 timer i dette fabelagtige selvskab gjorde simpelthen køreturen for kort.

Vi fik hurtig smidt båden i vandet og læsset den med grej, dog måtte vi vandre 500meter, da hanstholmhavn var fyldt med bådtrailere fra fiskefolket.

Sejlladsen gik derud af i møg tåget vejr… dog ikke værre end det stadig var forsvarligt og efter ca. 40 min, ankom vi til et skrækkelig syn…. Lystfiskere…. Men med vores charme fik vi dem overtalt til at finde et andet sted at fiske, så vi kunne komme i baljen.

Jeg var første mand. Fantastisk syn… 15 meter sigt og ingen strøm. Efter der var bundet på, kom Jimmi ned til mig. Jimmi afsluttede dykket efter 40min og blev afløst af Henrik, som jeg lige nåede at hilse på inden jeg begyndte min opstigning

Efter knap 2 timers overflade tid, hoppede jeg i baljen igen og kort tid efter joinede Henrik. Jimmi måtte melde pas, da hans mocca mave var i den eksplosive udgave Aka. Jimmi C-4 Jørgensen.

Retur i havnen, var der kamp om slæbestedet, men frygten for os Randrusianere var lamslående , så vi fik båden hevet op med det samme.

På hjemturen blev ” humber sangen” afspillet gentagne gange og røverhistorier udvekslet.

Alt i alt, en super dag på havet.

Lidt billeder fra dagen:


UT Jeppe, efter 1. dykket


Henrik aka Fimse påvej i dybet... Siger lidt om sigten


C-4 hviler sig efter eksplosionen...:) Jeppe på vej til 2. dykket


Fimse med en flot hummer


Havet er altså lige til venstre..... Tåge...

I kan ikke slå os ihjel... HUMBER-sangen