2015-07-11 Felicia og prammen (Grenå)

En god men lidt usikker vejudsigt kombineret med at Jørgen ikke havde været på Felicia og prammen ved Grenå før gjorde udslaget.

Søren en gæst fra Biodyk sluttet sig til os i Grenå hvor efter vi stak nord over på et fladt Kattegat. Det varet dog ikke ved for da vi kom fri af fornæs fyr blev bølgerne ret trælse men her fra er der heldigvis ikke så langt.

Fremme på Felicia røg Jørgen i vandet med besked om at binde på den sædvanlige spande der er jo nogen der vil have det som det plejer at være... Han løste opgaven ganske fint!

Søren i solskin

Jørgen kom op med meldingen om halvdårlig sigt og en del strøm på bunden.

Søren og jeg kom i. Strømmen var ikke så slem i overfladen til gengæld forsatte den hele vejen til bunden hvor skyer af tang til tider drev forbi os. Nå det skulle nu ikke forhindre os i at få et godt dyk. 

I dag var der mange torsk på vraget

Buskhovet var også hjemme 

Ikke kun natur

Kul - en del af lasten? 

I slipper heller ikke for en af de nøgen snegl denne gang :-)

Vi fik et fint dyk og fandt også ankeret og fik bundet af. Her efter blev kursen sat mod Prammen. Bølgerne var nu blevet noget mindre så behagelig sejlads.

Fremgangsmåden var den samme. 

Terne hviler sig på bøgen mens Jørgen binder på

Jørgen kom op 10 min før tid og det ikke fordi han var løbet tør for luft men fordi han synes den var lidt kedelig. Men hvad en hel time på prammen er vist også nok!  

Der var lidt af hvert blant andet rigtig mange nøgensnegle. Desværre var der ikke mere strøm på kameraet. Var ca inde alle steder men efter 45 min var den også set. 

Liv i revner og sprækker - Hårhvarre, taskekrabbe og ulk

Måske Sabella - Den vil gerne have tag over hovet! 

Oppe igen blev kursen sat hjem over. I havn fik vi aftalt at tage til Hanstholm i morgen så det var bare hjem og mix gas. 

Tak for en god dag 

Hilsen Emil