2015-07-23 Glatved

Henrik ville til Glatved og det var der flere der var med på. Peter samlet mig op i klubben hvor efter vi kørte til Glatved. Turen blev brugt på at snakke RB for sådan en havde Peter og Søren jo lige købt.

I Glatved var Søren, Henrik og Michael + prøvedykkere allerede fremme. Henrik havde endda allerede haft 50 min i vandet hvilket havde kostet en håndfuld af de flade livet.

Vi andre blev våde i spræt orden. Henrik først da han skulle hjem til en aftale. Der efter mig og til sidst Søren og Peter der skulle ud og leje med deres nye legetøj.

Vandet var klart med god sigt og en helt del strøm syd på. 

nysgerrige savgylter

Tang sky kom flyvende

Jeg lod mig flyde med strømmen en lille time. En rent fornøjelse ikke at skulle lave noget ud over at skyde på de fladfisk jeg kom drivende forbi. Men den halvtime tilbage af dykket gik jeg ind på lavt vand hvor der var lidt mindre strøm og svømmet tilbage af. 

Double

Det blev da til nogen 

Tak for en god tur

Hilsen Emil