2016-02-12 Det er aldrig for sent at konverterer

Så var dagen kommet, hvor jeg skulle bekræfte min konvertering til den nye og rigtige vej, i resten af mit liv.

Jeg mødtes med Jan Kristensen som er min mentor og læremester. Jan har stor erfaring i at bringe folk ind på den rette vej og har hjulpet mange andre til at konvertere.

Vi mødtes ved de nye højhuse på Aarhus havn og fik en god snak om hvad det vil indebære at konvertere. Jan gennemgik alle procedurerne og regler der skal til for jeg kan bestå prøven.

Herefter fik vi grejet på og fulgte den anviste sti, og undervejs stødte vi på skilte der minder om hvilke muligheder der er for, at få nyt indblik i livet på bunden. Så nu har jeg set et udsnit af de fisk og skaldyr ( Jeppe kalder dem vist for Stendyr ) som man kan støde på ved Jette Tikøbs Plads.

Sigten under vandet var fantastisk på denne flotte forårs eftermiddag. Der var ikke en vind der rørte sig og solen skinnede som om at det nu skulle blive sommer.

Vi fik en god stund i vandet og fik lavet en del prøver, for at sikre at jeg nu er klar til at fortsætte med JJ udstyret.

Tiden løb hurtig fra os på denne herlige eftermiddag som endte med at blive til aften inden vi forlod havnen.

Der kom mange friluftsmennesker forbi og en del var bekymret for vores hobby i det kolde vand. Vi kunne berolige dem med at vi på ingen måde fik vand på kroppen og at det slet ikke var koldt i vores tørdragter.

Et par unge mennesker holdte dog øje med os fra molen, eller måske var de blot ved at forberede sig på Valentinsdag..

// Esben