2016-03-12 Topsy og As-24

De havde lovet fladt vand denne lørdag og det skulle udnyttes. Lidt koordinering med Biodyk betød vi kunne følges af i to både. Vi mødes kl 11 i Grenå hvor det godt nok var noget tåget. Men vi kunne jo være heldig det blev bedre der ud af. Fremme ved As-24 lå der en lystfisker og fisket så vi blev enige om at forsætte ud til Topsy.

Fladt vand og fuld fart!

Emil og Sebastian fik bundet på. Sigten var rigtig fin og der var liv alle steder! Anders havde blandet en deco gas på hans dobbeltsæt så han blev pænt i båden mens vi andre dykket. Der blev tyndet lidt ud i bestanden af langer - der var nu stadig mange tilbage da vi forlod vraget...

 Kampen sluttet godt filtret ind!

Jeg (Emil) kom på et tidspunkt forbi Jørgen der lå og kæmpet med at få en hummer ud. Men det er ikke så nemt med tørdragtshandsker. Det havde jeg dog ikke :-)

Jørgen

Hvis man ellers kunne styre sin blodrus var der virkelig meget spændene at kigge på! Det kneb dog lidt ind til en lange fik gjort min harpun ukampdygtig... Her efter var der fint fisk, søfjer, slangestjerner, nøgensnegle og flere forskellige søstjerner over det hele. 

Berggylt - Stor og farvestrålende!

Nøgensnegl

Søfjer

Oppe igen blev kursen sat tilbage mod As-24. Det lignet sig selv. Et stort rod af liner net og andet mistet fiskeudstyr blandet godt op med fisk. De fleste i live men også mange døde i net og liner rundt omkring. 

Død fisk og massere af liner

Men sigten var god rigtig god de steder hvor der ikke var sammenstød mellem fisk og dykkere!

God sigt!

Og der var fisk til alle der ville have det! MEN JEG FIK DEN STØRSTE!!! 

Lidt af dagens fangst!

Her efter gik det tilbage til Grenå hvor vi havde noget bøvl med at få den ene båd op fra et meget glat slæbested men til sidst lykkes det!

Den er nu ret fin!

Tak for en god dag med noget rigtig vragdykning!

Hilsen Emil