2017 01-07 Lillebælt

Nå der skulle dykkes men vejret var ikke meget ved så jeg havde meldt en tur til Lillebælt ud. Der var ikke den store tilslutning men Jørgen ville kigge forbi og så var det jeg spurte min kollega om ikke han ville med også så vi endte med at være 3.

Kl 11 mødes vi ved søbadet til perfekte forhold så vi kom hurtigt i vandet som var ganske klart. Jeg var dig hurtigt oppe igen for da jeg efter ca 10 min ville fotografere en hummer var huset godt fyldt med vand så op så hurtigt som muligt og så måtte kameraet tilbage i bilen. Det stod dog ikke til at rede. Det var hurtigt klaret så 6 min senere var vi under overfladen igen.

Oppe igen havde Jørgen tændt for grillen og da det blev tid til at skulle i vandet igen var der så meget strøm at vi kørte over til amoniakhavnen i stedet. Her fik vi også et dyk inden vi kørte hver til sidst.

Beklager de manglende billeder men jeg er nok den der er mest træt af det. 

Hilsen Emil