2017 04-22 Bugten og prammen

Der skulle dykkes men vinden var kraftig fra nordvest så Aarhusbugten var det eneste oplagte. Jørgen var den eneste der var frisk på ideen men heldigvis kunne Sebastian fra Biodyk også lokkes med så vi blev 3. Vi mødes på Århushavn kl 10:30  hvor Jørgen havde taget båden med.

Vi kom der ud af og første mål skulle være en silo Sebastian og jeg tidligere har ledt efter men nu havde vi en sidescanner til formålet så opgaven skulle jo være lige til. Vi fandt ikke meget men lidt som lignet sten var der dog så det måtte tjekkes. Desværre var formodningen rigtig... 

Jørgen og Sebastian grejer op

Næste mål blev en af de kendte positioner men her var sigten ret så ringe så Jørgen og Sebastian var oppe noget før planlagt. Derfor sejlet vi på prammen hvor Sebastian og jeg har haft gang i et større projekt vi ikke var færdig med. Tidligere har vi været inde nogle gange og en af gangene var der en hummer der vinket til fra et rum vi ikke kunne komme ind. Vi havde tidligere været i gang med at skære os der ind men var ikke blevet færdige. Det blev vi nu efter 25 min hårdt arbejde!

Sigten når man arbejder

Hummeren havde nået at flytte men der var flere store torsk, en stor sortvels og ellers en masse inventar som flasker, kommode/komfur, brandslanger, redningskrans, stiger, kedlen og trægulv. 

Flaske fra "rummet"

Resultatet - eller det man kunne se i den reduceret sigt. 

Vi kom godt ude igen og noget også forbi efter harpunen så vi kunne lede lidt efter en torsk. Vi nået dog ikke hele vejen rundt før vores 50 min var gået og vi måtte returneret til overfladen.

Tak for en god dag!

Hilsen Emil