2018-05-20 AS 24

Vejret havde været ekseptionelt godt i lang tid, og Peter, Dorthe og undertegnede besluttede at det var tid til en torsketur til AS24, som kunne kombineres med at Dorthe’s nye D1 dragt skulle testes.

2018-04-08 Prammen

Turen går jo snart til Norge igen, men det er seriøst længe siden båd og udstyr er testet. Og vejret var sådan set ret flot på denne søndag i april, så det blev en hurtig tur i Bugten. Deltagere var Peter, Henning, Dorthe og undertegnede. Der var fuldstændig fyldt op med mennesker i Egå, som lige skulle ned og slibe lidt på bådene inden de skulle søsættes for sæsonnen. Da vi ankom til Prammen, lå der allerede en båd.

2017-12-24 Juledyk ved Stinesminde

Julen er tid for traditioner og derfor var vi også mødt talstærkt op som altid til dette års Juledyk. Hele 12 dykkere var i vandet og der til et par stykker der blev på det tørre. Undskyldningerne lød blandt andet på udstyr der lige var blevet serviceret og det skulle jo helst bliver ved at være ny serviceret.

Sigten fejlet ikke noget selv om der var noget mørkt med det skydække vi havde. I forhold til hvad vi er van til var der meget liv. Rejer, nålefisk, kutlinger, hundestejler, blåmuslinger, ulke, strandkrabber og faktisk også en lille torsk.

2017-09-23 Aalborghus

Aalborghus

Ricky Dorthe og undertegnede besluttede sig for Hanstholm skulle besøges nu vejret vise sig fra den bedre side

Dorthe og Ricky pakkede båden og kom forbi med et par tomme dunke til benzin nu brændstof filteret er stoppet på Valianten, imens de fortsatte med Hanstholm fik jeg dunkene fyldt og så afsted.

Halvejs i Hanstholm blev de overhalet og jeg ankom og fik læsset af så der var klar til isætning, perfekt timing for i samme øjeblik ankom Dorthe og Ricky

Båden blev hurtig sat i vandet og udstyret pakket så vi kunne komme afsted mod Aalborghus

2017-09-05 Fyraftensdyk

Tirsdagens fyraftensdyk var planlagt til Ammoniakhavnen i Lillebælt. Til dagens tur startede vi med at mødes 3 mand i klubben. Søren blev desværre ramt af en "Glerup" på hans Rebereather, så han måtte slukøret tage turen tørskinnet hjem. Julie og jeg satte os i karetten og mødtes med Emil i Lillebælt.
 

Fint dyk med god sigt, afsluttet med et besøg på Sunset.

Pages