2014-06-30 Søbadet – Lillebælt

Jeppe og Jeg ville en tur i Lillebælt på et eftermiddags/aften tur. Vi ville dykke vraget Kon-Tiki da der skulle være trukket kæde ud til den men da Jeppe fandt ud af at man skulle slæbe udstyret 100 meter for at komme i vandet der opgav han projektet!

Vi kørte derfor over til søbadet hvor vi mødt Jørgen som skulle til at tage det sidste dyk på hans igangværende certifikat.

Vi kom i og under 8 meter var der en del strøm dog kunne man godt svømme mod den hvis man gad at svømme. Det gad jeg ikke mere da jeg ramte 22 meter. Jeppe forsatte dog der ud af mens jeg gik tilbage til vægen for at fotografere.

Buskhoved - var der mange af

Vægen var flot begroet 

Fisk

I overfladen efter 53 minutter hvilket var 2 min. før aftalt så Jeppe var der ikke til at tage i mod mig.Jeppe var kommet op ca. på samme tid som Jørgen som nu havde bestået hans deep diver. Tillykke med den! 

Overflade tid mellem dykkende

Efter en time i overfladen var det tid til at komme i vandet igen.

Massere af vandmand! I det mindste brænder de ikke

Nu var strømmen helt væk så fine forhold. Men nu havde man så ikke noget at vurdere retningen efter og jeg havde ikke taget en kompas kurs. Det betød at jeg måtte sende en bøje op og gå i overfladen for at finde ind men det så Jeppe heldigvis ikke for han var på vej så langt Nord på som han nu havde luft til. Men hvad det er jo også så rart at slæbe udstyret :-)

Endnu en Buskhoved

Flere fisk – havkarusse, Torsk og sej

Der havde vi lige svømmet!

 Tak for en hyggelig tur. Næste gang vil vi se noget vrag!

Hilsen Emil