2014-07-22 Egå

Så var det tirsdag og vi skulle på et ”modificeret stranddyk”. Et sådan har ikke rat meget med strand at gøre så Søren, Peter, Jeppe, Jørgen og mig (Emil) tog til i Egå hvor vi satte båden i. Der var ikke langt ud til der hvor Jeppe syndes vi skulle dykke så han sejlet Søren og Peter ud og smed dem i vandet hvor efter han kom og hentet Jørgen og mig. Selv havde han ”glemt” det meste af sit udstyr så han ville ikke dykke. Men han havde selvfølgelig også lige været på ”dykkertur” til Norge hvor de virkelig havde dykket igennem!?! Eller også var den ”blæst væk”?

Sigten var bestemt ikke som på Nordsøen! Men efter Århusbugt standart var den nu ganske udmærket måske 4-5 meter. Der var massere af mindre molboøsters. Dejligt at se da de nærmest blev udryddet for år tilbage af iltsvind. Bare vi ikke skal have sådan en omgang igen i år.

Så skal vi op…

Højdepunktet på turen blev da vi fik tændt op i grillen og kunne nyde det gode vejr efter dykket. Vi brugte dog ikke hele natten på at nyde vejret da de fleste skulle tidligt af sted på dykkertur igen dagen efter.

Tak for en hyggelig eftermiddag/aften

Hilsen Emil