2014-08-15 Glatved - Forhekset og fortryllet

Klubaften og mixer blender kursus denne aften i klubben så der var mange i klubben denne aften alligevel var det kun mig der var med på Jimmis spontane ide om et natdyk ude ved Glatved nu og har. Jimmi havde fået nyt lyssværd som skulle prøves. 

Ude ved Glatved fandt Jimmi ud af at der ikke var luft på hans flasker men på mystisk vis var der kommet en snorkel med i tasken så makker dykket blev med mig på bunden og Jimmi i overfladen ovenover. 

Jimmi bevæbnet med lyssværd og harpun – men ingen flasker…

Da vi kom i vandet var der gnister over alt af morild. Det var helt ubeskriveligt men dem der har prøvet noget tilsvarende ved hvad jeg snakker om!

Et andet sværd i en alm. tunge størrelse xxl

Huldet på benet i min dragt var åbenbart blevet noget større for jeg blev godt nok våd! Faktisk nået jeg at blive helt gennemblødt og selv 17 grader varmt vand når at blive koldt i løbet af den lille time vi var i!

Fin sigt!

Der var masser at kigge på og som altid er mange af fiskende helt ”tamme” om natten! Så vi kom tæt på både en havørred, et par stimer af sej af en pæn størrelse samt en helt del torsk hvor af nogen bestemt godt kunne puttes i en fryser hvis man da havde plads

Flere stimer af sej

Mange torsk og flere af dem kunne også holde målet

Vi så også en del fjæsinger flere i en pæn størrelse 

Fjæsing – lækkerbisken men ikke uden risiko

Tak for en god tur!

Hilsen Emil

Comments

Og hvilket fjols som ikke lige kigger efter luft inden flaskernebryger i bilen. Men lysskæret blev godkend. Men en lettere forbandelse ligger der over stedet..... Men nu stadig et af mine favorit spontane steder.