2014-09-23 Bugten og Lillebælt

Der skal skrives beretninger fra vores ture.

Det har formanden på det skarpeste præciseret. Derfor lige såadan en samlet beretning fra de sidste to ture:

Lørdag den 20.9. var der tur fra Egå Marina med rigtigt lægtvandsdyk i Bugten. Vel mest fordi flere af deltagerne er i gang med sådan en slags skilpadde-uddannalese hvor der anvendes udstyr som hverken udskiller bobler, lyde eller andet som vi normal-dykkere værdsætter. Dem om det ! Normal-dykkerne havde det fint - ikke at selve dykket bød på megen oplevelse mht. dyreliv osv. men der var jo andet som kunne betragtes og hjemtages. I øvrigt var det en stor oplevelse at sejle ud på bugten i noget som vist må betegens som tæt tåge. Der var vel ikke meget mere er 30-40 meters sigt over vandet og det var næsten lige så godt under overfladen hvor der vel var en 3-4 m.

Billeder fra dykket på Prammen kan ses i Galleriet.

Tirsdag den 23.9.14.

Der var dømt dyk i Lillebælt. Fint vejr, ingen strøm, stille og roligt. Nu er det ikke sådan et dyk som får en helt op i det orgastiske felt, men der var alligevel noget at studere. Der er lidt billeder i Galleriet. Især synes jeg at den helt enorme bestand af konk-snegle var noget af  en oplevelse og søpungene med en koloni af hydroider var da heller ikke noget som er hverdagskost. Se evt. billeder i Galleriet.

Afslutningen med grill-mad var vel også OK - dyreryg, div. salater, brød, tomat-smør, pølser .........og andet godt. Den altid småsultne formand fandt at det var hel køreturen værd. Det er en lidt lang køretur hjem (og for f.... hvor ham Jimmi kan tale i telefon - det lærer jeg aldrig !). Næste gang så kan han f.... køre!

PeB