2017 9-16 april - Lysekil

Under udarbejdelse:

Søndag

Amasis (af Emil)

Søndag nået vi frem til hytten ved 18 tiden. Vejrudsigten så ret så håbløs ud de kommende dage så Jeppe, Jørgen og Emil (mig) udnyttet det lille vindhuld der var om aftenen til en smut på Amasis. Vandet var ikke fladt - faktisk var de størst bølger nok 2-3 meter fra dal til top... Nå der var heldigvis langt mellem toppene så med lidt forsigtighed kunne vi godt plane i dem selv om det gav en del vandsprøjt!

Fremme på positionen kom ankeret i vandet og Jeppe røg i efter det. Næste mand i vandet var mig og det var heldigt for jeg var ved at blive godt søsyg...

På vej ned af tovet gik det op for mig at min computer var løbet tør for strøm - Øv!!! Heldigvis havde jeg lavet en ca plan inden jeg gik i. Minus 5 min på bundtiden og + 5 min på tovet til den oprindelige plan så kunne det ikke gå helt galt.

Jeppe havde bundet på i stævnen og jeg kom aldrig så langt omkring men nu var bundtiden jo også pludselig reducere.

Godt oppe igen var Jørgen kommet i vandet og der var ikke andet for end at vente. Solen var gået ned så der var for mørkt til at se horisonten og i de store bølger gik der ikke mange minutter før jeg var meget ramt af søsyge igen og Jørgens 45 min i vandet føltes som en evighed! Jeg bliver ellers aldrig søsyg men måske der var en sammenhæng med den buffet på færgen jeg havde forsøgt at få til at give underskud. Til sidst kom Jørgen op og Jeppe fik ham op og en eller anden som nok ikke har været mig fik sejlet os sikkert i havn. 

Mandag

Skär

Lysekill havn

Tirsdag

Skär

Gäsaklevan

Onsdag

Skär

Skär

Torsdag

Amasis

Amasis

Fredag

Berggylteskær

Skär

Lørdag

Amasis